»
»
»
»
»
ATLETISME | El CA Platges de Castelló amb l’objectiu en la Copa d’Europa Sub20

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.
CA Platges de Castelló
El CA Platges de Castelló lluitarà per la Copa d'Europa. Foto: FACV.

ATLETISME | El CA Platges de Castelló amb l’objectiu en la Copa d’Europa Sub20

El CA Platges de Castelló lluitarà per la Copa d'Europa. Foto: FACV.

Aquest cap de setmana arriba la Copa d’Europa de Clubs Sub 20. En aquesta ocasió la final “A” (màxima categoria) tindrà lloc el dissabte en la localitat portuguesa de Leiria, on els equips masculí i femení del CA Platges de Castelló mesuraran les seues forces davant els millors conjunts del vell continent.

Els set rivals del chics són: Sport Lisboa e Benfica (Portugal), actual campió d’Europa, Blackheart & Bromley Harriers AC (Gran Bretanya), Sparta AM (Dinamarca), Fenerbahce Sport Club (Turquia), Atlètica Vicentina Club (Itàlia), AD Mass *Ljubliana (Eslovènia) i COA Valais Romand (Suïssa).

El CA Platges de Castelló lluitarà per la Copa d’Europa

Les castellonenques lluiten per la copa davant el Fenerbahce Sport Club (Turquia), vigent campió continental, AK Olymp Brno (República Txeca), PAC Rotterdam (Holanda), LG Unterwalden (Suïssa), AD Kladivar (Eslovènia), Blackhearth & Bromley Harriers AC (Gran Bretanya) i Sparta AM (Dinamarca).

La jornada matinal comença a les 10.14 hores amb els 400 metres barres femenina i finalitza a les 12.38 hores amb la prova de 100 metres llisos masculí (extra), el programa es reprén a les 14.05 hores amb el llançament de javelina masculí, per a concloure a les 19.30 hores amb el relleu 4×400 masculí.

Por Golsmedia