»
»
»
»
ATLETISME | Medalla per a Antonio Martínez en el Mundial de Carreres de Muntanya

Antonio Martínez
Antonio Martínez, medalla al Campionat del Món de Carreras de Muntanya.

La selecció espanyola, representant a la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) va aconseguir grans resultats en el seu debut en el Campionat del Món de Carreras de Muntanya. Un campionat que es va disputar dissabte passat en la localitat argentina de Vila La Angostura.

El combinat nacional es va penjar l’or per equips en categoria masculina amb un total de 15 punts, la segona plaça va ser per als Estats Units amb 17 i el tercer lloc per a Itàlia amb 27. En dones, Espanya es va fer amb la medalla de plata amb 20 punts, la victòria li la va adjudicar França amb 17, i el bronze va ser per a Romania amb 27.

El valencià va creuar meta en la setena posició de la general

El tercer espanyol a travessar la línia de meta va ser Antonio Martínez del club d’atletisme Marathon Crevillent, l’atleta de la Comunitat Valenciana va signar un meritori seté lloc individual amb un temps de 3.27:32 (41,5 km de recorregut). Un assoliment que fins al moment no havia aconseguit ningú.

Martinez, suma la seua segona medalla mundialista d’aquesta temporada, el valencià va aconseguir el bronze per equips en el Mundial de Trail Running celebrat el mes de juny passat en terres portugueses.