Atletismo
»
»
»
»
»
La 15K Nocturna de València comptarà amb 8.000 corredors

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Presentació de la 15K Nocturna de València. Foto: 15K Nocturna de València.

La 15K Nocturna de València comptarà amb 8.000 corredors

Presentació de la 15K Nocturna de València. Foto: 15K Nocturna de València.

Èxit rotund per a la pròxima edició de la 15K Nocturna de València. La carrera de mitjana distància se celebrarà aquest dissabte 1 d’octubre a partir de les 22:00 hores i recorrerà els principals carrers de la capital del Túria. Aquest matí s’ha dut a terme la presentació per als mitjans de comunicació, on s’han ajuntat diverses personalitats institucionals i esportives.

La principal notícia ha sigut el gran nombre de corredors apuntats: 8.000 participants. Són 2.000 més que en l’edició de 2021, un augment del 25%. Això es deu a l’assentament de la prova i a la desaparició d’algunes mesures restrictives per la pandèmia encara vigents fa un any. A més, en 2022, la 15K Nocturna comptarà amb la Road Race Label 2022 de World Athletics, certificació de «carrera en ruta líder» per part de la federació internacional de l’atletisme; i amb l’homologació del traçat realitzada per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

la 15k nocturna compta amb la road race label 2022 de world athletics

La carrera s’iniciarà en La Marina de València, on se situava la recta de meta de l’antic traçat urbà de Formula 1. Marxarà des de l’Avinguda del Port fins al llit del riu Túria, creuant pel Pont de Fusta i realitzant un recorregut pel centre de la ciutat, inclòs l’Ajuntament, per a començar el seu retorn fins a la meta. Aquesta estarà situada, de nou, en La Marina.

Categorías Atletismo