Carles Martínez en los entrenamientos en el Circuito Tormo

AUTOMOBILISME | Carles Martínez i Nerea Martí llestos per a la seua estrena en Fórmula 4 en Navarra

Carles Martínez en los entrenamientos en el Circuito Tormo

En Navarra tindrà lloc la primera cita del quart Campionat de Fórmula 4 d’Espanya 2019 el pròxim . La llista d’inscrits porta un total de 15 pilots en este inici de temporada en la qual hi ha 5 espanyols, 2 d’ells valencians. Els test Dels Arcs van ser al llarg de la setmana passada i els resultats han sigut positius per als representants de la Comunitat Valenciana en esta primera instància.

Carles Martínez i Nerea Martí, de Fórmula de Campions, representants valencians en Fórmula 4

D’una banda, el valencià Carles Martínez, el més jove de l’equip, s’estrenarà amb Fórmula de Campions i en el torneig després d’haver rodat en els entrenaments de pretemporada a molt bon ritme i amb molt bones sensacions.

Nerea Martí és l’altra valenciana que també es presenta amb Fórmula de Campiona i s’estrena en este campionat. La d’Albalat dels Orells, molt motivada, millora a poc a poc i va agafant experiència. Després d’haver aconseguit grans coses en el món del karting, amb títols autonòmics Júnior i Senior, afronta este nou repte amb grans expectativas.

Nerea Martí comença en Fórmula 4 després de les seues grans actuacions en Karting

Altres dels espanyols que es presentaran en este torneig serà el català Kilian Meyer, també de l’equip valencià Fórmula de Campions, la catalana Belem García i el madrileny Rafael Vilanova Junior.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]