Valencian Nascar Fest

AUTOMOBILISME | Llega la Valencia Nascar Fest al Circuit Ricardo Tormo

El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo de Cheste acogerá este cap de setmana la València Nascar Fest, una de les sèries d’automobilisme més potents lluny d’Amèrica del nord. A més, també es correrà la Copa Clio.

La València Nascar Fest obrirà la Nascar Whelen Euro Sèries, una competició que es disputa en huit circuits europeus amb 16 rondes. El calendari de NASCAR 2019 incluye proves a Espanya, Itàlia, Gran Bretanya, França, República Txeca, Holanda, Alemanya i Bélgica.

El valencià Borja García ha aconseguit guanyar en el Circuit Ricardo Tormo

Pilotos com Aleró Day, el valencià Borja García o Andrés Vilariño han sigut capaços de guanyar carreres en el Circuit Ricardo Tormo.

Cada dia, tant el dissabte com el diumenge, se celebran dos carreres una de pilots Elit 1 i una altra dels d’Elit 2 entre els que destacat en els últims anys la presència de la valenciana Carmen Boix.

Carmen Boix correrà en la categoria Elit 2

En quant a les novetats, per primera vegada en la història del circuit, la cerimònia d’entrega de premis serà en el paddock davant de tots els aficionados.

Las entrades, que tenen un preu de 15EUR, es troben a la venda en la pàgina web del circuit i es podran comprar en les taquilles durant l’evento. Los xiquets fins a 13 anys tindran entrada gratuita.

Copa Clio

La València Nascar Fest no serà l’únic esdeveniment, la Clio Cup té previst obrir el seu campionat en el Circuit. Les copes Renault han sigut i són, bressol de grans pilots. Fa cinquanta-un anys Renault obria el camí de les copes monomarca a Espanya, han sigut una pedrera inesgotable de pilots i futurs campions com Carlos Sainz.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]