Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Motor // + Noticies / Automobilisme // + Noticies / AUTOMOBILISME | Marta García es puja al podi en la primera carrera de la història de W Series
marta garcia
La pilota Marta García. Foto: Blanca de Foronda.

AUTOMOBILISME | Marta García es puja al podi en la primera carrera de la història de W Series

La pilota Marta García ha fet història en la W Sèries. La primera competició automobilística únicament femenina ha donat començament aquest cap de setmana amb la participació de la pilota natural de Dénia, qui ha collit la tercera plaça gràcies a una carrera sòlida i ha conformat el primer podi de la història de la competició.

La primera de les sis proves s’ha disputat en Hockenheim, Alemanya

La pilota de l’equip DTM va classificar en una cinquena posició que li ha allunyat de la victòria, encara que la carrera s’ha desenvolupat de forma boja. En la primera volta va haver d’eixir el cotxe de seguretat per a retirar els cotxes accidentats d’Emma Kimiläinen i Megan Gilkes, que després d’un incident de carrera cap de les dues van poder acabar.

Després de la resalida, Marta García va haver d’assegurar-se la tercera posició barallant-se amb Beitske Visser i Sarah Moore, encara que finalment va construir una distància suficient com per a centrar-se en aconseguir la segona plaça que ocupava Alice Powell, encara que finalment va haver de conformar-se amb el tercer calaix del podi, on va acompanyar, a més de Powell, a la primera guanyadora d’una carrera de la història de les W Sèries, Jamie Chadwick.

Ha sigut la primera carrera en un monoplaça per a Marta García en quasi dos anys

Resultat que per a Marta García haurà sigut decebedor, ja que la mala classificació obtinguda el dissabte la va allunyar de la batalla per la victòria. Així i tot, la natural de Dénia ha sumat un podi després de remuntar dues posicions en carrera, fet que ajudarà a augmentar la moral de l’alacantina de cara al pròxim gran premi dins de dues setmanes en Zolder, Bèlgica.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *