Automoción
»
»
»
»
»
»
L’únic cotxe elèctric amb caixa del canvi serà el Porsche Taycan 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

L’únic cotxe elèctric amb caixa del canvi serà el Porsche Taycan 

Encara que semble increïble la companyia Porsche ha confirmat que el seu pròxim vehicle, el Porsche Taycan inclourà una caixa del canvi de dues velocitats, la qual cosa li convertirà en l’únic vehicle amb aquesta peculiaritat.

El pròxim Porsche Taycan tindrà incorporada una transmissió de dues velocitats que serà clau per a un equilibri entre rendiment i eficiència, per a superar a rivals com el Tesla Model S. D’aquesta manera, es pretén connectar els motors a les rodes per mitjà d’una transmissió fixa amb desmultiplicació, oferint dues velocitats.

Porsche maximitza les possibilitats elèctriques del vehicle, oferint un balanç entre eficiència i rendiment

L’aposta de l’empresa alemanya és la de destacar en aquest aspecte, els beneficis en aquest aspecte són ideals, ja que es millora la relació entre el rendiment i l’eficiència del vehicle, encara que això incideix també en el preu i el consum.

Porsche en incloure aquesta funcionalitat pot ser que es converteixi en estàndard en els cotxes d’un futur pròxim. No obstant això, encara estem gratant la superfície en tot el relacionat amb vehicles elèctrics.

Categorías Automoción