El cotxe intel·ligent, la futura amenaça de la indústria automobilística

Es tracta d’un vehicle intel·ligent, no comet errors de conducció, mai es fatiga, no contamina, ni requereix plaça de garatge i el més revolucionari, no és una propietat particular, sinó un mitjà de transport al servei d’un nou model de mobilitat.

La tecnologia desenvolupada pels gegants del motor està llesta per a posar-la en marxa

Constructors i tecnològiques tenen la solució per a alliberar-nos del caos, els embussos i el núvol tòxic que contamina les grans ciutats i de pas invertir en el que serà un dels negocis més rendibles del futur.

La percepció sobre el present i futur de la mobilitat està canviant, i és que fins a set de cada deu espanyols creuen que el lloguer de vehicles, el cotxe compartit i el cotxe amb conductor substituiran al cotxe en propietat a curt/mitjà termini.

El cotxe deixarà de ser un objecte de desig i només serà important que ens transportin, a més, canviarà la manera de fabricar els cotxes, però també la manera de vendre’ls, com ja podem veure vàries són les companyies que prefereixen vendre els seus vehicles a través d’Internet.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.