»
»
»
»
»
BADMINTON | València, referència del bàdminton espanyol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

BADMINTON | València, referència del bàdminton espanyol

El circuit nacional absolut es tancà amb la disputa del Màster Ciutat de València on puguerem comprovar cóm els jugadors que en poques setmanes lluitaràn pels titols nacionals, vingueren a València per tancar el millor rànquing possible de cara als Campionats d’Espanya absoluts.

INDIVIDUAL-MASCULINO 2

Pel que es va vore al Pavelló Municipal de Fuensanta, Victor Martí i Haideé Ojeda, de l’IES La Orden, continuen en gran forma i sumaren dobles victòries. Els dos, fent parella, guanyaren en dobles mixtos a Javier Sánchez y Laura Molina, del Rinconada, mentre que Martí sumava també el triomf als dobles masculins fent parella amb Adrián Márquez, en una final emocionantissima (21-16, 18-21, 24-22) i Ojeda també guanyava el dobles femení fent parella amb Laura Molina, del Rinconada.

Pel que fà als individuals, Manuela Díaz, del Arjonilla, guanyava la categoria femenina en una competida final a Laura Samaniego, del Rinconada, per 21-16, 9-21, 21-15, mentre que en individual masculí, Arnau Durán, del CESIB La Garriga, s’imposava a la final a Manuel Brea, de A Estrada, per un doble 22-20.

Categorías Bádminton