Bádminton
»
»
»
»
»
BADMINTON | Manuela Díaz i Pablo Abián vencedors del III Máster Ciudad de Valencia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

BADMINTON | Manuela Díaz i Pablo Abián vencedors del III Máster Ciudad de Valencia

Gran jornada de badminton la viscuda aquest matí al Pavelló Fuensanta. El III Màster absolut/sub11 Ciudad de Valencia ha acollit una prova amb molt de nivell. La cita a la capital del Túria era l’última prèvia al Campionat d’Espanya, i el fet de que hi haguera places en joc ha fet que els millors jugadors a nivell nacional es donaren cita. Foto: @Pablo_Abian

Per fer-se una idea del nivell exacte que hi havia, tant sols hi ha que veure que el guanyador en categoria masculina ha estat Pablo Abián, triple participant olímpic que era un dels grans atractius de la cita i que ha fet honor a la seua condició de candidat número 1 al triomf i així ha sigut, el jugador del Recre i campió d’Europa en 2015 ha sortit vencedor.

A la categoria femenina la guanyadora ha estat Manuela Díaz, l’actual subcampiona d’Espanya també partia com a la gran candidata a emportar-se el titol i així ha estat, suma un trofeu nacional més a la seua extensa carrera, i en breus estarà participant, també amb opcions de guanyar, als campionats d’Espanya 2018.

Categorías Bádminton