Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Emoció Garantida fins el final a la Lliga EBA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | Emoció Garantida fins el final a la Lliga EBA

Quan falten només tres jornades per a la finalització de la segona fase de la liga EBA, tant a la fase de classificació com a la de descens, quasi tot està per decidir.

Entre els que lluitaràn per les tres places que donen opció a estar entre els 16 que disputaràn la fase de ascens final, trobem a dos equips de la Comunitat Valenciana, el València bàsquet i el Grupo Sanz Basquet Llíria. El filial valencià tindrà que lluitar en les ultimes dates perquè mentre els murcians del CB Myrtia, amb 11 victòries i només 2 derrotes tenen ja el bitllet de forma matemática, encara están per decidir els altres dos equips. València amb 7 triomfs, Cartagena i UCAM Múrcia amb 6 depenen de si mateixos per a aconseguir-ho. Per la seua banda, l’equip de Lliria només té algunes minimes opcions matemàtiques en haber sumat fins ara 4 victòries i patit 10 derrotes.

El proper dissabte a les 19:15 hores, València bàsquet apurarà les seues opcions a la canxa del líder, això si, ja classificat, però que podría tirar una mà als altres dos conjunts també murcians. Partit de màxima exigencia per a l’equip de Rubén Burgos.

Pel que fa a la lluita per evitar les dos places del descens, amb el CB Jovens Almàssera ja matemàticament descendit, falta per assignar una més. I ací to tés possible. Amb 8 victòries trobem a L’Alfàs-PN Serra Gelada i Power Electrònics Paterna mentre que amb 7 hi son Servigroup Benidorm i Puerto Sagunto. Quatre equips separats per només una victòria. Un d’ells perdrà la categoría. Hi seràn tres jornades d’infart.

Categorías BàsquetLiga EBA