Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Quart lloc per a la Comunitat Valenciana al nacional de minibasket

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | Quart lloc per a la Comunitat Valenciana al nacional de minibasket

Les seleccions alevins, tant masculina com femenina, han finalitzat al quart lloc del Campionat d’Espanya de minibasket.

Plena satisfacció pel excel.lent paper fet per tots ells, encara que es quedaren sense el premi final de la medalla. El torneig ha reunït els millors jugadors de tota Espanya i els equips de la Comunitat Valenciana han competit al màxim, jugant cara a cara front els millors combinats del país.

La selección aleví masculina va perdre el partit per la medalla de bronze front a Catalunya per 83 a 80 en un encontre d’infart i decantat als ultims segons. I això que van encetar molt forts la competició amb tres victòries consecutives. Només Canàries va allunyar a la Comunitat Valenciana del primer lloc del grup. Al creuament de semifinals, Andalusia va ser el bogí del conjunt de Pascual Chulià per només 5 punts.

Història semblant per a la expedició femenina, en perdre també l’ultim partit, en la lluita per la medalla de bronze, front a Andalusía per 56 a 45. El combinat d’Ana Prats, per darrere al marcador tota la segona part, ha comprovat cóm el conjunt del sud d’Espanya era capaç de mantindre eixe lleuger avantatge fins la fi del partit.

L’inici del campionat per a les xiques de la Comunitat Valenciana sigué emocionant, amb triomf sobre la botzina front Castella-Lleó i classificació per a semifinals després de guanyar a Astúries i perdre amb Catalunya i Illes Balears. Al creuament de semifinals, la potent selección de Madrid va ser justa guanyadora.

Estos resultats, junt als abastats enguany als campionats infantil i cadet, deixen a la Comunitat Valenciana al tercer lloc del rànquint general de comunitats autònomes, només superada per Catalunya i Andalusía.

Categorías Bàsquet