»
»
»
BÀSQUET | Aldaia es proclama campió i puja a la Lliga EBA

Va ser al pavelló municipal d’Alginet on Aldaia ha putjat a la Liga EBA. L’equip local hi havia arribat a la final després d’agranar el Mislata (85-52) a les semifinals, mentre que l’Aldaia patia per a superar el CB Ifach Calp per només 6 punts (60-54). Estava plé fins les banderes.

La primera part va ser de gran equilibri però al segon quart un parcial de 14-4 va donar 10 punts d’avantatge l’Aldaia al descans.

La final es va resoldre a la prórroga

L’inici del segon acte va ser diametralment diferent. La diferència va decreixer fins que amb només 6 minuts per jugar-se, l’Alginet es possava per davant al marcador (50-49). El final de partit va ser d’infart, tant que va ser necesària la disputa del temps suplementari per conèixer el campió de la primera divisió.