Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | HLA Fundación Lucentum Alacant tanca el seu planter per a la Lliga LEB PLATA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | HLA Fundación Lucentum Alacant tanca el seu planter per a la Lliga LEB PLATA

Serà el representant de la Comunitat Valenciana en la tercera categoria del bàsquet espanyol. Per darrere de València bàsquet i TAU Castelló, el millor equip del nostre territori.

HLA Fundación Lucentum Alacant enceta el projecte 2017-18 amb Guillermo Rejón com a director esportiu, només una temporada després de retirar-se, i amb David Varela contractat com a entrenador, qui amb 44 anys, va pujant esglaons a la seua carrera. Després de entrenar a la Lliga EBA a Quintanar i Alcázar, a qui va ascendir i dirigir a la Lliga LEB Plata el curs passat, ara te per davant este il·lusionant projecte alacantí.

L’ultim en arribar ha sigut el pivot Tomás Fernández, desde el CB Ourense, amb 2.05 d’alçada i ha signat contracte per a dos temporades. Serà la quarta peça del joc interior del HLA Fundación Lucentum Alacant, al costat de l’aler-pivot Orion Outerbridge ì dels pivots Amadou Sidibe i Boubacar Sidibe.

Completen el planter de jugadors Lobo, Rivero, Chapela, LaGuerre, Díaz i Kingseley Obiekwe Sam que tenen com a objectiu inicial estar entre els millors i, perquè no, somniar amb l’ascens a la Lliga LEB Or.

Ja fet el sorteig del calendari, el conjunt de la Costa Blanca obrirà la lliga al Pavelló Pedro Ferrandiz, l’antic centre de tecnificació, amb el Hiled Queso Zamorano l’ultim cap de setmana de Setembre.

Les dates claus dela temporada 2017-18 per a HLA Fundación Lucentum Alacant hi seràn:

Primera jornada: 29 de setembre de 2017
Fi primera vuelta: 29 de decembre de 2017
Copa LEB Plata:  27 de gener de 2018
Fi Lliga Regular: 21 d’abril de 2018
Inici Playoffs: 27 d’abril de 2018

Categorías BàsquetLiga LEB