Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | HLA Fundación Lucentum Alacant enceta la pretemporada i presenta la campanya d’abonaments

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | HLA Fundación Lucentum Alacant enceta la pretemporada i presenta la campanya d’abonaments

El projecte HLA Fundación Lucentum Alacant 2017/2018 ja està en marxa. A les ordres de David Varela, els jugadors del conjunt alacantí combinen el treball fisic habitual de estes dates amb els primers apunts tàctics de l’entrenador sobre el parquet del pavelló Pedro Ferrandiz.

Excepció feta de NIck LaGuerre, per motius personals, i Boubacar Sidibe, qui es trova concentrat amb la sel·lecció de Mali, la resta de jugadors han iniciat este treball de cara a l’inici del curs, previst per al 29 de Setembre front l’equip zamorà del Aquimisa Laboratorios. Els jugadors que ja estàn entrenant-se son Pedro Rivero, Álvaro Lobo, Adrián Chapela, Nacho Díaz, Kingseley Sam, Orion Outerbridge, Amadou Sidibe i Tomás Fernández. 

D’altra banda, el conjunt alacantí ha presentat al saló blau de l’Ajuntament d’Alacant, amb presència de l’alcalde Gabriel Echávarri, la regidora d’esports, Eva Montesinos i el president de la Fundació Lucentum Alacant, Antonio Gallego, la campanya d’abonaments per a la imminent temporada. L’equip pretèn disputar els seus partits com a local els divendres, per això ha triat com a lema «I love Fridays. I love Basket”. Des del club alacantí es vol reforçar els abonaments familiars per a tractar de plenar les graderies del pavelló Pedro Ferrándiz. Els preus dels abonaments son de 55€ per a la graderia d’animació i els 95€ de les graderies numerades. Hi haurà descomptes per a jubilats, persones sense ocupació, famílies, persones amb discapacitat, membres de les Universitats, federats de qualsevol club esportiu i menors d’edat.

Per tant ja està en marxa el nou projecte de bàsquet de la ciutat d’Alacant. La lliga LEB Plata espera.

Categorías BàsquetLiga LEB