Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Comença la competició oficial amb la disputa de la Lliga valenciana 2017

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | Comença la competició oficial amb la disputa de la Lliga valenciana 2017

En la edició de 2017, la Lliga valenciana de bàsquet batrà el rècord de participants, la qual cosa torna a obligar a diferenciar la competició geogràficament.

La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana torna a organitzar esta competició a la fi de la pretemporada i donant el tret d’eixida del curs 2017/18 de forma oficial. La Lliga valenciana tindrà categories senior i junir com els anys anteriors i separarà la Liga EBA-1ª divisió masculina, i la Lliga valenciana tant en València/Castelló com en Alacant. Este cap de setmana ja obrin la competició els senior i júnior mentre que en 10 dies tindràn els primers partits tant el bejamins com els alevins, infantils i cadets.

La Lliga valenciana EBA-1ª divisió masculina comptarà enguany amb la participació de 19 equips. A més de l’actual campió, Servigroup Benidorm, representants de la lliga EBA com ara Refitel Bàsquet Llíria, CB Aldaia, València BC, Power Electronics Paterna, Hispagan UPB Gandia i L’Alfàs Sha Wellness Clinic, als que s’afegiràn els equpos de 1ª divisió com Jovens Almàssera, TAU Castelló “B”, Inalco L’Alcora Caixa Rural, EB Vila-real, Picanya Bàsquet Futur-Piso, Sonia L’Horta Godella, Guillén Group CB Alginet, CBM Benifaió Roquette, Eset Ontinet, Mutua Levante-Nou Bàsquet Alcoi, PC Box Innova Mutxamel i JujujuAquacenter NB Xàtiva.

Els equips de Lliga EBA jugaràn entre si i els dos primers avançaràn cap a les semifinals de la Lliga valenciana on s’enfrontaràn als dos primers de la 1ª divisió masculina que tindràn el mateix format de competició. Seràn quasi dos mesos de competició perquè la final està prevista per a l’1 d’Octubre.

 

Categorías BàsquetLiga EBA