»
»
»
BÀSQUET | HLA Fundación Lucentum Alacant supera a TAU Castelló a Alfàs del Pi

A poc més de 15 dies per a l’inici de la temporada a la Lliga LEB Or, on jugarà el TAU Castelló, i també de la Lliga LEB Plata, on ho farà l’HLA Lucentum Alacant, els dos conjunts es van vore les cares en un tipic partit de pretemporada disputat al pavelló Pau Gasol de l’Alfàs del Pi.

Els dos equips, amb molta càrrega de treball a les cames, van nostrat l’habitual desencert d’este tipus d’encontres. El 68-62 final favorable al conjunt alacantí, deixa millors sensacions al Lucentum que al grup de Toni Ten.

Els 18 punts d’Orion Outerbridge li van col·locar com a màxim encistellador del partit, pels 12 de Rivero i els 10 de Sidibe. Pel bàndol castellonenc, Alfredo Ott i Romà Bas van anotar 12 unitats cadascun. I això que l’inici de partit va ser excel·lent per part del TAU Castelló, que en tres minuts ja guanyava per 2 a 10. Era el moment de que les defenses s’imposaren i la remuntada alacantina era una reialitat (19-14 a la fi del primer quart).

Lucentum continuava jugant de tu a tu front a un equip de superior categoria i la distància a l’electrònic va augmentar fins el 36-27 amb el que va arribarse al descans.

TAU Castelló va jugar els seus millors minuts en tornar de la pausa i va agranar el Lucentum fins igualar el marcador a 48. A partir d’ací, de nou més errades que encerts fins que als minuts finals, els alacantins van aconseguir el triomf final per 68 a 62.

La propera cita de la pretemporada de TAU Castelló serà dimecres amb el V Trofeu Diputació de Castelló que l’enfrontarà a València bàsquet al Ciutat de Castelló mentre que el HLA Fundación Lucentum Alacant jugarà divendres a casa front el Real Múrcia. Encara dos setmanes de preparació per a dos conjunts que a poc a poc van millorant els seus engranatges.