Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El TAU Castelló s’enfronta al test més dur de la pretemporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | El TAU Castelló s’enfronta al test més dur de la pretemporada

És la cinquena edició del Trofeu Diputació de Castelló i enfontarà esta vesprada als dos millors equips del bàsquet valencià, el Tau Castelló i el València Bàsquet.

El TAU Castelló, presidit per Luis García, disputarà la tercera temporada consecutiva a la Lliga LEB Or, de la mà de l’etern Toni Ten, enguany complirà la dotzena temporada consecutiva a la banqueta d’Amics del bàsquet Castelló. El tiró de l’encontre de hui fa somniar al conjunt verd-i-blanc en abastar la xifra de 3.000 abonats.

Pel que fa al seu planter, la renovació es quasi total amb només un parell de supervivents del curs passat, Chema García i Joan Faner. De les incorporacions, la més mediàtica és la de Tautvydas Sabonis, fill del mitic Arvidas, i Joseph Ott, l’aler tirador del planter. Al seu costat, l’aler alacantí Romà Bas, Gatell, Juanjo Garcia i Nkaloulou, completen a un equip que, com cada any tornarà a mostrar una idea de bàsquet molt atractiva.

En front, València bàsquet, cinquena cita de la pretemporada, primera a la Comunitat Valenciana. Debutarà el pivot islandés Tryggvi Hlinason, després de disputar l’Eurobasket. Amb les absències de  San Emeterio, Sastre i Vives, que seguixen participant en l’Eurobasket. Tampoc jugaràn hui Dubljevic i Diot, encara sense incorporar al grup després d’acabar la seua participació en el campionat d’Europa de seleccions. Ni amb el pivot Latavious Williams, que seguix amb la recuperació d’una fractura d’estrès en la tíbia de la cama dreta. Per açò, el nou tècnic taronja Txus Vidorreta comptarà per al compromís de Castelló amb sis jugadors de la primera plantilla taronja, als quals s’unixen Pedro Llompart (amb un contracte temporal per a pretemporada) i altres sis jugadors de l’equip EBA.

Un partit dedicat a #QuieroCorredor

L’enfrontament entre els dos més alts representants del bàsquet de la Comunitat Valenciana servirà també per a donar a conèixer el projecte de “El Corredor Mediterrani”. Una iniciativa que necessita el suport de la ciutadania per a conscienciar a les institucions de la necessitat de comptar amb una doble plataforma d’ample internacional des de la frontera francesa fins a Algesires per a passatgers i mercaderies, que permetrà unir en menys temps les ciutats més importants del litoral mediterrani.

Per a mostrar el seu suport a esta iniciativa, en les graderies del pavelló Ciutat de Castelló es desplegarà una pancarta amb el lema #QuieroCorredor, s’instal·laran diversos punts d’informació en els quals signar per a recolzar este projecte i es repartiran centenars de regals per gentilesa de la iniciativa de “El Corredor Mediterrani”.

 

Categorías BàsquetLiga LEB