»
»
»
»
»
BÀSQUET | Guillén Group Alginet és el nou campió de la Lliga valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | Guillén Group Alginet és el nou campió de la Lliga valenciana

El Guillén Group Alginet és el campió de la Liga EBA -1ª divisió masculin a 2017 després de superar el Refitel Bàsquet Llíria per 68 a 58.

Més errades que encerts a l’inici del partit que tenia que decidir entre els equips d’Alginet i de Llíria el campió. Sense pendre bones decisions peró amb molta força. No entraven els llançaments exteriors i els equips es mostraven imprecisos acumulant moltes pèrdues de baló. Cap dels dos equips estava cómode a la pista fruit del bon treball defensiu dels dos conjunts. Al descans, avantatge per al campió per 7 punts (38-31).

Al segón acte, l’actitut defensiva dels jugadors d’Alginet continuaren dominant el partit front a l’equip de Llíria que continuava sense tindre èxit a les seues accions. Els xics de Ferràn Pizcueta lluitaren per canviar una dinàmica que els mantenia fòra del partit, però l’equip de José Canales va suportar l’espenta del Llíria per a proclamar-se campió.

Al pavelló Francisco Ballester de Xàtiva, Vicente Faubel, del Refitel Bàsquet Llíria, ha rebut el trofeu al millor jugador del partit.

Por Golsmedia

Categorías BàsquetLiga EBA