»
»
»
BÀSQUET | Segona victòria de València bàsquet femení a la Fonteta

Valencia Basket s’imposà a l’Olimpic 64 de Madrid en una gran actuació coral. El conjunt dirigit per Rubén Burgos va obtindre des del començament del partit una bona renda que va saber conservar i ampliar fins el desenllaç, arribant fins als 30 punts d’avantatge amb el marcador final de 79-49. Meiya Tirera va ser la MVP de l’encontre amb 19 punts i 25 de valoració. Foto: Miguel Ángel Polo.

El primer període va estar marcat pel gran inici de les locals. Un parcial de 11-2, amb 6 punts de Meiya Tirera, obligava a Javier Zamora a aturar-lo quan només s’havien disputat 3 minuts de partit. La bona defensa taronja forçava tirs amb oposició des de la llarga distància que no trobaven l’anella. Dos triples de Bettencourt i Virginia Sáez augmentaven la renda local per posar el 24-6 al final del primer quart.

Arribats al segon quart, l’encert visitant millorava i els triples de Susana Bacete i Bea Parada eren bona prova d’això (28-12). Snezana Aleksic responia immediatament des de la llarga distància. L’esforç madrileny no aconseguia retindre Bettencourt i Tirera, amb un triple i un 2+1 respectivament. Susana Bacete i un triple de Rabadán mantenien al Olímpic 64 a menys de 20 punts (42-24). Renee Bennett sobre la botzina anotava des de 4 metres per posar el 44-24 al descans.

Un 0-7 d’eixida tractava de reanimar la moral visitant però l’entrada de Tirera i l’aportació d’Isabela Ramona en pista ho impedia novament. Un intercanvi de triples entre Rabadán, Aleksic i Drake tancava el tercer període amb el 57-37 al marcador.

Ja en l’últim període, el protagonisme anotador es repartia entre Rebeca Cotano, amb 6 punts dels 22 anotats al quart, Meiya Tirera amb 4 i Isabela Ramona amb 5 punts. El quadre de Javier Zamora va maquillar el marcador amb dos triples de Julia Rabadán fins al 79-49 final.