»
»
»
BÀSQUET | TAU Castelló cau a la canxa del lider Breogán

El TAU Castelló va caure derrotat al Pazo dos deportes de Lugo front el Café Candelas Breogán per 97 a 69.

El líder de la Lliga LEB Or, que ha guanyat els 7 partits disputats, tingué en Lofberg al seu estilet en encistellar 21 punts, mentre que a TAU Castelló, Gatell amb 14 i Rowley amb 8 sigueren els destacats a la vessant ofensiva en un encontre que va lluitar el grup de Toni Ten als primers 10 minuts, tractant de tú a tú als liders de la lliga. Molt de joc interior gallec i tir exterior, com és habitual, per als de Castelló. A a fi del primer quart, empat a 19. Però a partir d’ací, el TAU Castelló no va vore cistella i en anotar només 8 punts al segon parcial va permetre que la renda viatjara fins els 14 punts favorables a Breogán (41-27 al descans).

El segón acte sigué de control de joc per part de l’equip de Lugo que anava augmentant la diferència cada minut. A la fi del tercer quart la distància era ja de 21 punts (65-44) i el conjunt castellonenc va baixar els braços, sobretot en defensa, per a encaixar 32 punts a l’ultim parcial fins l’aclaridos 97-69 final.

Divendres vinent s’enfrontaràn al CB Clavijo, equip de la part baixa de la taula de classificació i que acumula quatre derrotes consecutives a les ultimes jornades.