»
»
»
»
»
El Plà de l’arc es prepara per al Refitel Llíria-València bàsquet de Lliga EBA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

El Plà de l’arc es prepara per al Refitel Llíria-València bàsquet de Lliga EBA

Serà dissabte vinent, a les 19 hores, quan es dispute l’encontre entre les dos grans escoles del bàsquet valencià. Refitel bàsquet Llíria-València bàsquet, cinquena jornada de la Liga EBA.

Encara que només serà el tercer partit per al conjunt edetà, que compta, fins ara, amb un balanç d’una victòria per dues derrotes. D’altra banda, el València bàsquet, l’equip d’Ángel Cepeda estan firmant un gran inici de temporada. Quatre victòries en altres tants partits, que situen els valencians al lloc més alt de la classificació.

Joc coral, intensitat defensiva, i un gran encert en atac son les claus del conjunt taronja. Sensacions molt positives que es van confirmar amb la contundent victòria aconseguida el passat cap de setmana davant Hispagán UPB Gandia en la pista central de l’Alqueria, que va servir per a acabar amb la imbatibilidad d’un rival directe en la taula.

València bàsquet també està demostrant una gran capacitat d’afrontar els moments més exigents en cada partit. Tant en este últim, quan va haver-hi perill de remuntada visitant, com en els tres primers, en els que els taronja es van imposar a CB Innova Begastri, Power Electronics Paterna i IPS Aldaia en finals molt estrets.

Però més enllà dels resultats, la clau és el creixement dels jugadors. Tots han tingut l’oportunitat de tindre minuts, i inclús jugadors júnior com Alejandro Ortega, Alfonso Ribera, Javier Soler y Jovi Merencio han tingut l’ocasió de disfrutar de la confiança del tècnic, demostrant una gran progressió. Vorem quines son les seues prestacions al Plà de L’Arc, el pavelló més gran de la categoria.

Por Golsmedia

Categorías BàsquetLiga EBA