»
»
»
BÀSQUET | Refitel Llíria i València bàsquet ofereixen un gran espectacle// FOTOS

El València bàsquet continua invicte a la Lliga EBA després de jugar a un dels pavellons més complicats com és el Plà de L’Arc de Llíria. La victòria per 80 a 83 el deixa al capdavant de la classificació. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

Va ser un partit equilibrat. Després dels primers 10 minuts, el conjunt entrenat per Àngel Cepeda dominava el partit per només un punt (17-18), avantatge que va ser ampliada al descans. Tot i això, la reacció edetana no  s’ha fet esperar i amb un parcial de 30-22 al tercer quart (64-62), tot quedava pendent dels ultims 10 minuts als que València bàsquet va ser millor que Refitel Llíria.

David Guardia i César Buendía han sigut els màxims encistellador de Llíria mentre que Luis Ferrando i Josep Puerto han destacat pel València.
Refitel Lliria - Valencia Basket (Paula Marí)