Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Dénia acollirà la primera Copa júnior femenina preferent

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | Dénia acollirà la primera Copa júnior femenina preferent

El Dénia bàsquet club serà l’amfitrió de la Copa júnior femenina preferent, nova competició organitzada per la Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana on huit equips buscaràn donar un pàs de gegant al seu camí cap a la categoria autonómica.

Per primera volta es cel·lebrarà esta competició. El seu campió tindrà garantit l’ascens a nivell 1 per a la següent temporada, a més de proclamar-se campió de la competició, això si, sempre que ocupe una de les places que donen dret a participar als quarts de final del Campionat preferent. Serà, per tant, una excel·lent oportunitat de garantir-se pràcticament l’ascens a la màxima categoria júnior.

Esta competició es disputarà del 8 al 10 de desembre, per sistema de concentració amb eliminatòries a partit unic, jugant-se quarts de final, semifinals i final. Estos son els emparellaments de quarts:

– Adesavi vs CD Sagrado Corazón

– CB L’Horta Godella vs V-74 Villena Instalaciones Gisbert

– Picanya Bàsquet Futur-Piso vs UBE Castellón CBC

– Denia Bàsquet 00 vs CB Oliva-La Terraza

Este nou paveló de Dénia ja va acollir esta competició en categoria masculina ara fa dues temporades i l’equip local va fer-se amb la victòria ajudat per un public entregat que espera repetir enguany en categoria femenina.