»
»
»
»
»
BÀSQUET | HLA Lucentum Alacant dependeix de si mateix per a jugar la Copa LEB Plata

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | HLA Lucentum Alacant dependeix de si mateix per a jugar la Copa LEB Plata

Després d’aconseguir la victòria més cómoda de la temporada, 95-73 front el Real Múrcia, el HLA Lucentum Alacant és segon a la classificació i depen de si mateix per a disputar la Copa LEB Plata.

Falten dos jornades per a concloure la primera volta de la tercera competició del bàsquet espanyol. Va sumar la novena victòria del curs després de tres derrotes consecutives al pavelló Pedro Ferrandiz. Tot i això, demà jugarà altra volta com a local, en esta ocasió front el Martorell i tancarà este primer tram lliguer el dia 29 a Albacete.

La distància de només 1 punt amb el lider, Granada, obri les opcions per a que els alacantins es guanyen per mèrits esportius la seua presència a la Copa. Al partit front els murcians, va destacar l’actuació del base Pedro Rivero, MVP de la jornada amb 31 punts de valoració i Amadou Sidibé, qui va aconseguir 29. 

La diferència de punta a favor i en contra, el col·loquen com a Lucentum com a primer entre els equips igualats amb 9 victòries. El seu +104 al diferencial fa que si guanyen els dos partits, seràn equip coper.

Categorías BàsquetLiga LEB