»
»
»
Gran victòria del Rafitel Bàsquet Llíria a València

Setzena jornada de la Liga EBA amb el gran clàssic del bàsquet valencià que es va resoldre amb victòria del Rafitel Llíria per 75 a 82. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

Gran victòria per a l’equip edetà cuallada en uns gran quarts parells. A un primer acte de gran anotació (26-21) va seguir un segón de clar color visitant que va dur el marcador del descans fins el 37-43. En tornar de la pausa, València bàsquet va tornar a agafar el comandament del partit fins que als ultims 10 minuts el domini del Llíria els va permetre sumar una victòria que els col·loca amb set triomfs a la zona tranquila de la classificació però que és un dur colp en les aspiracions de l’equip de la capital que s’allunya del lideratge. Els 19 punts de Luis Ferrando sigueren l’anotació més destacada de València bàsquet mentre que els 18 de Rubén Ramos van destacar al Llíria.

L’Hispagan Gandia, lider, no va aprofitar la relliscada taronja i va caure en un emocionant partit per 80 a 79 al Port de Sagunt. El gran triomfador de la jornada és L’Alfàs Sha Wellness clinic, que va superar el segon classificat, UCAM Múrcia en un altre final apretat per 75 a 72 i iguala a València bàsquet en la lluita pel tercer lloc.

Power Electrònics Paterna va guanyar sense problemes a Alacant front al Fundación Lucentum per 55 a 76 i el Servigroup Benidorm va guanyar a Cartagena per 66 a 85 i suma la novena victòria de la temporada.
Valencia Basquet - Refitel Lliria (Paula Marí)