Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Jornada lúdica a l’Alqueria del bàsquet dirigida a alumnes de col·legis d’educació especial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | Jornada lúdica a l’Alqueria del bàsquet dirigida a alumnes de col·legis d’educació especial

La Direcció Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de València organitza una jornada lúdica de bàsquet dirigida a alumnes de col·legis d’educació especial en l’Aqueria del Bàsquet de València Basket Club, la major instal·lació de bàsquet d’Europa. La jornada es desenvoluparà demà entre les 11 i les 13 hores.

Aquesta jornada forma part de les activitats dirigides a persones amb discapacitat en el marc dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana per a xiquets i joves en edat escolar. En ella participen els Centres d’Educació Especial de la província de València. L’activitat consisteix a realitzar diferents partits entre els centres en les categories infantil (minibasket) i absoluta (bàsquet). Els partits són arbitrats per col·legiats oficials de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

València bàsquet a través de l’Alqueria del bàsquet col·labora en l’organització d’aquesta jornada i obri les portes de les seues instal·lacions de referència per al bàsquet base a un col·lectiu amb necessitats especials. En la jornada està prevista la participació de més de 300 persones entre alumnes i acompanyants (professors, cuidadors…) procedents de deu Centres d’Educació Especial de la província de València. Els centres són: CEE Carmen Picó (Alzira), CEE Virgen de la Esperanza (Cheste), CEE Enric Valor (Gandía), CEE Sant Cristofol (Sagunto), CEE La Encarnación (Torrent), CEE Torrepinos (Torrent), CEE Rosa Llácer (Castellar-Oliveral), CEE Ruíz Jiménez (Valencia), CEE Profesor Sebastián Burgos (Valencia) i CEE Koynos (Godella). 

En finalitzar l’activitat es realitza un lliurament de trofeus per als equips guanyadors de cada categoria i de medalles per a la totalitat dels participants.