»
»
»
»
BÀSQUET | El València BC venç al Benidorm gràcies a un gran primer quart// Fotos

Jornada 18 de la lliga EBA en la que el València BC va aconseguir la victòria davant el Servigroup Benidorm amb un marcador final de 86 a 71. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

Un gran inici del conjunt taronja amb un primer quart on van deixar al rival amb només 11 punts al marcador va permetre als valencians agafar una diferència que van saber mantenir durant tot l’encontre per trencar la ratxa de 4 derrotes consecutives. Al descans el marcador reflectia un adventatge de 9 punts favorable als locals, que a la segona meitat van anar augmentant fins deixar-lo en el +15 final. L’atac dels valencians va estar comandat per José Vicente Merencio, que va completar un 58% d’encert en tirs de camp amb un 6/11 en triple per firmar 20 punts i una valoració de 22 en tant sols 28 minuts. També va brillar Jon Galarza, que va firmar dobles digits amb 20 punts i 10 rebots i una valoració de 23. Pels alacantins els millors jugadors van ser Vicenç Vallés i Paco Solsona amb 20 i 15 punts respectivament, firmant unes valoracions de 22 i 18. Amb la victòria el Valencia BC  manté la tercera plaça i manté la pressió als líders. El Benidorm en canvi continua en una còmoda sexta plaça.

El líder L’Hispagan Gandia no va donar lloc a sorpreses en la seva visita al Power Electrònics Paterna i van véncer per 79-92, i manté la seva pugna amb l’Ucam Murcia. El UA Fundación Lucentum va aconseguir una gran remuntada a Aldaia en l’important encontre a la zona baixa de la taula i va acabar guanyant per 66-71 en un dels encontres més igualats de la jornada i manté oberta la lluita entre ambdós equips, separats actualment per 2 victòries.

El Rafitel Llíria derrotà sense massa complicacions al cuer, l’Innova Begastri per 63-75 i afona en la taula classificatòria als murcians. Un dels altres equips de la Regió de Murcia, el UCAM va derrotar al CB Puerto de Sagunto per 57-68 i pot acabar complicant-se a la classificació. Per últim, l’Alfás-PN Serra Nevada també va veure  com el Cartagena els sorprenia i provocava una derrota per 55-63, la sèptima de la temporada, la segona de forma consecutiva.

VALENCIA BC - SERVIGROUP BENIDORM ( paloma navarro)