Bàsquet
»
»
»
»
»
L’equip EBA de València bàsquet arriba a la segona fase amb bones sensacions

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

L’equip EBA de València bàsquet arriba a la segona fase amb bones sensacions

L’equip de Liga EBA de València Basket va tancar amb victòria davant del CB Port de Sagunt una fase regular que ha deixat molt bones sensacions. 16 victòries i només 6 derrotes han favorit per a acabar en tercera posició i afrontar amb garanties la Fase Classificatòria que ara comença. Foto: Isaac Ferreira.

“Hem sabut adaptar-nos a les circumstàncies que hem tingut. Hem estat influenciats pels jugadors que requeria l’equip ACB i a vegades no hem pogut comptar amb alguns, però açò ens ha servit perquè xics molt jóvens tinguen minuts i sàpien ser competitius. L’objectiu era classificar-nos i entrar amb un bon nombre de victòries per a tindre opcions de ficar-nos en la Fase d’Ascens” valorava Ángel Cepeda, tècnic de l’equip.

I és que la fase que ara comença engloba en format lliga a una única volta, als 6 primers classificats tenint en compte els duels que s’han disputat entre ells en la fase regular. Amb este criteri, València Basket començarà com segon al haver aconseguit 6 victòries i 4 derrotes en els enfrontaments directes, només superat per Hispagán UPB Gandia (7-3). Els quatre primers classificats continuaran lluitant per l’ascens. 

En esta Fase Classificatòria que començarà el dia 7 d’abril, València Basket es mesurarà a domicili a UCAM Múrcia (5-5), rebrà a L’Alfàs Serra Gelada (4-6), visitarà Benidorm (5-5), jugarà en l’Alqueria davant de Hispagán UPB Gandia i acabarà jugant a Paterna davant de Power Electronics (3-7). El partit davant l’equip murcià que obrirà la competició es disputarà a les 19h.

Categorías BàsquetLiga EBA