Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Esta vesprada es mesuren a la Fonteta les millors ratxes del bàsquet espanyol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | Esta vesprada es mesuren a la Fonteta les millors ratxes del bàsquet espanyol

València Basket rebrà a Picken La Cuina Claret en l’últim partit de la lliga regular en la Fonteta per a acabar amb una autèntica festa del bàsquet femení a València una temporada per al record abans de la Fase Final. (Dissabte 14, 19h Fonteta, entrada lliure).

Ambdós equips han firmat una temporada espectacular. La millor de la seua història. Els dos conjunts han aconseguit la classificació per a la Fase Final que es disputarà en la Fonteta i arriben firmant una llarga ratxa de victòries consecutives. (18 València Basket i 11 Picken La Cuina Claret). Després de l’eixida d’Adijat Adams i lluny d’empitjorar el seu rendiment, Picken La Cuina Claret va anar creixent a poc a poc gràcies al pas davant de moltes de les seues jugadores. El joc coral les definix, amb Juana Camilion, Beatriz Royo, Esther Sáez, Marta Rabassa o Paula García destacant en les últimes jornades.

Es generarà un ambient especial per al partit que tanca la fase regular. Aplaudidors per als assistents, presència sobre la pista de vehicle Ford Montalt, distints jocs i activitats de la mà de Delikia i regals al llarg de la trobada per a convertir el derbi en una autèntica festa del bàsquet femení a València.