»
»
»
BÀSQUET | El TAU aguanta l’envestida final per forçar el quart encontre

Encontre estrany el disputat anit mateix en el Ciutat de Castelló, on el TAU va aconseguir forçar el quart partit després d’una victòria molt més apurada del que semblava anava a ser. Foto: Melilla Bàsquet.

L’encontre va començar bé per als castellonencs que van eixir en tromba i ben prompte van establir una distància que rondava els 10 punts, ho van fer amb un parcial inicial d’11-2 al seu favor. Després d’un intercanvi de colps i parcials, i malgrat tenir una màxima al primer quart d’11 punts, els locals es van anar al final dels primers 10 amb un marcador de 22-14.

En el segon quart, el partit semblava estrènyer-se després d’un bon rush d’inici dels visitants, però a poc a poc els homes d’Antonio Ten tornaren a cercar les diferències entorn dels 8 punts amb els quals van començar els segons 10. Després d’un gran intercanvi de colps, el Melilla va aconseguir retallar mínimament la diferència per a anar-se al descans amb +7 per als de la Comunitat, 43-36.

Després del pas per vestuaris, els locals van eixir més inspirats, i a pesar que va ser un quart molt poca anotador, van saber traure renda a la seua gran defensa sobre els de Melilla que no trobaven la forma de penetrar a canastra i que tampoc van estar encertats des del perímetre. Al final del tercer, l’electrònic assenyalava la màxima del partit per al Castelló, +12, amb el 57-45.

Amb la tranquil·litat que dóna la barrera dels 10 punts, els castellonencs van iniciar l’últim període de la primera defensa de l’eliminatòria, encara que des de bé prompte es veuria que no anava a ser tasca senzilla doncs amb un parcial de 2-8 d’inici els visitants es van tornar a ficar de ple en l’encontre, i els nervis van passar factura als nostres que van veure com, malgrat tornar a posar els 10 d’avantatge ben entrat el quart, el Melilla Bàsquet tornaria a posar-se a 4 després d’un 0-6. Al final va tocar patir, però l’efectivitat des del tir lliure va provocar que el partit es quedara a casa amb un 71-67 final, per la qual cosa es tornaran a citar amb el seu rival en el Ciutat de Castelló el diumenge a les 12:00 del matí en el qual esperem, tampoc siga l’últim partit de la sèrie.