Bàsquet
»
»
»
»
»
BASQUET | El HLA Alicante arranca la darrera eliminatòria per l’ascens a LEB Oro

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BASQUET | El HLA Alicante arranca la darrera eliminatòria per l’ascens a LEB Oro

Aquest mateix cap de setmana arranca una de les grans cites de la temporada a Alacant, i és que el HLA Alicante, l’equip sorgit de les cendres d’aquell històric Lucentum, equip alacantí que va militar molts anys en l’ACB, comença l’última eliminatòria de la fase d’ascens a LEB Oro, la segona divisió nacional. Foto: FEB.

Després de superar en cinc partits al Basket Navarra, en una eliminatòria que se li va posar de cara (2-0) al conjunt alacantí, però en la qual els navarresos van aconseguir igualar i posar la por en el cos a tots els seguidors del club, encara que en el cinquè i definitiu partit, disputat en el Pedro Ferrándiz, els de la Comunitat Valenciana van passar per sobre del seu rival per a segellar el seu accés a les semifinals.

L’Àvila era el segon i penúltim escull perquè Alacant tornara a veure al seu equip en la segona millor lliga d’Espanya, i encara que al principi semblava que anava a ser un dur rival, els homes entrenats per David Varela van posar el 2-0 amb dues grans victòries en el seu feu, tocava viatjar a Àvila i intentar tancar la passada a la final. En un gran partit de poder a poder, els alacantins perdien 74-72, però un triple a tauler de Sam Kingsley mancant 1 segon li va donar la volta al partit i la passada a la final.

A partir d’aquest mateix divendres arranca el bé, el rival, el sorprenent Real Canoe, que malgrat ser debutant en LEB Plata i l’últim a classificar-se per als ‘play-offs’ ha anat superant eliminatòries fins a plantar-se en la final contra el HLA Alacant, una final al millor de cinc partits i que s’espera que aquest cap de setmana paralitze la ciutat. El divendres a les 20:45 hores i el diumenge a les 18:00 hores es jugaran els dos primers combats per als quals ja s’han venut moltes entrades.

Categorías BàsquetLiga LEB