Bàsquet
»
»
»
»
»
VÍDEO BÀSQUET | Així va ser la gala de Lliurament de Trofeus de la FBCV a La Nucia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VÍDEO BÀSQUET | Així va ser la gala de Lliurament de Trofeus de la FBCV a La Nucia

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) va celebrar ahir al Auditori de la Mediterrània de La Nucia l’acte de Lliurament de Trofeus 2017/2018 als equips, jugadores i jugadors de la província d’Alacant.

Els millors equips van rebre el trofeu que els acredita com a campions i subcampions de les competicions Sènior i Junior en la present campanya. Així mateix, es va premiar al Millor Jugador/a de cada grup en totes les categories.

Es van lliurar els Reconeixements FBCV 2018, així com el Premi Ángela Gómez

Els guardons van ser lliurats pel president de la FBCV, Salvador Fabregat; l’alcalde de La Nucia, Bernabé Cano; el regidor d’Esports, Sergio Villalba; el vicepresident de la Federació, Joaquín Plaza; i el delegat a Alacant, Juan Miguel Sila.

Durant l’acte, a més, es va atorgar el Reconeixement FBCV per la seua contribució al bàsquet, per la dedicació, esforç i treball constant a Carlos Guerrero Sirvent, president del Club Baloncesto Ilicitano, a Emilio García Rodríguez, president del Club Baloncesto Elda i a Joaquín Mas Pastor i Pepa Oliver, fundadors del CBF Alfrombras Virgínia de Crevillent. A més es va lliurar a Rosa Mª Pérez Graner, del Club Bàsquet Sant Blas i amb 53 anys d’edat, el Trofeu Ángela Gómez a la jugadora més veterana en actiu.

Foto: FBCV

Categorías Bàsquet