Bàsquet
»
»
»
»
»
VÍDEO BÀSQUET | Així va ser la gala de Lliurament de Trofeus de la FBCV a Alzira

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VÍDEO BÀSQUET | Així va ser la gala de Lliurament de Trofeus de la FBCV a Alzira

La FBCV ha celebrat en el Gran Teatre d’Alzira el Lliurament de Trofeus 2017/2018 en la qual els campions i subcampions sènior i junior de les diferents categories i de les províncies de Castelló i València. A més, la FBCV també va premiar al Millor Jugador/a de cada grup i es van lliurar el Reconeixement FBCV i el Trofeu Família Arnau.

Els guardons van ser lliurats pel president de la FBCV, Salvador Fabregat, en companyia del director general de l’Esport, Josep Miquel Moya; l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; la regidora de Cultura i Esport, Aida Ginestar; el delegat de la Federació a Castelló,; Raúl Blanco i el director esportiu Israel Sanchis. El Lliurament de Trofeus 2017/2018 va ser un èxit total; els assistents van gaudir d’una gala perfecta i el bon ambient va regnar en una jornada que la FBCV organitza en acabar cada temporada.

p1cemrfem7jkb18b4pma1vvbfco4

Durant la gala, la FBCV va atorgar a més el Reconeixement FBCV als germans David i Salva Soler Escorcia, dirigents i entrenadors del Club Bàsquet el Genovés, per la seua contribució al bàsquet, així com per la dedicació, esforç i treball diaris en benefici del bàsquet valencià. A més, Francisco Artal Gómez, excap de la secció d’Esports de la Generalitat, també anava a rebre aquest guardó, però no va poder acudir a la gala.

D’altra banda, també es va lliurar a Carlos García Larrouy, del Club Bàsquet L’Horta Godella, el Trofeu Família Arnau al jugador més veterà en actiu (54 anys). Els equips i jugadors/as de la província d’Alacant van rebre el seu trofeu dijous passat en l’esdeveniment celebrat a La Nucia.

Foto: FBCV

Categorías Bàsquet