Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El Valencia Basket debutarà en la Lliga Femenina davant el vigent campió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | El Valencia Basket debutarà en la Lliga Femenina davant el vigent campió

Encara vibrem en recordar l’apassionant play off d’ascens a la Lliga Femenina, elit del bàsquet femení del nostre país, que es va celebrar fa uns mesos en la Fonteta. Allí, davant la seva afició, el València Basket va aconseguir la glòria.

Les pupil·les de Rubén Burgos van complir amb totes les travesses i van consumar l’ascens a la Lliga Dia, per al delit d’una afició valenciana que tindrà molts anys després representació en la 1ª Divisió.

La Federació Espanyola de Bàsquet ha confirmat que el pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón d’Ardoz serà la seu del Open Day 2018/2019 el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre.

Un intens cap de setmana en el qual es donaran cita les 14 esquadres de la Lliga Femenina per donar la benvinguda a la temporada 2018/2019. Es repetirà així, per segon any consecutiu, una fórmula que va collir l’any passat molts adeptes i que va cristal·litzar en èxit rotund.

El Valencia Basket s’estrenarà en l’elit del bàsquet femení d’Espanya davant el vigent campió, el Perfumeries Avinguda Salamanca. El xoc es disputarà el dissabte 13 d’octubre a les 18:00 hores.

A les taronja els espera un enfrontament d’alta volada en el retorn d’un club valencià a la Lliga Femenina. Rival exigent i complicat, però també una bona vara de mesurar per comprovar fins a on arriba l’ambició d’un València Basket que s’ha reforçat d’allò més bé.

Categorías Bàsquet