Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Refitel C.E.B. Lliria i Units pel Bàsquet Gandía avancen amb pas ferm a la LLiga Valenciana// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | Refitel C.E.B. Lliria i Units pel Bàsquet Gandía avancen amb pas ferm a la LLiga Valenciana// Fotos

Llíria i Alginet han estat les ciutats que han acollit al llarg d’aquest cap de setmana les dos semifinals de la Lliga Valenciana de EBA, que deixarà a dos equips classificats per als creuaments amb els equips de 1ª Divisió Nacional. Reportatge fotogràfic: Carles Garzón.

Refitel C.E.B. Lliria – Sonia L’Horta Godella

En la vesprada del dissabte, al Pla de L’Arc  de Lliria es disputava  la primera de les dos semifinals de la competició.

Els locals amb un inici enèrgic i amb gran encert en els llançaments, van posar terra pel mig per deixar el primer període en un 26-11 favorable.

Des d’aquest moment, els de Llíria van augmentar el seu avantatge arribant a estar 34 punts a dalt.

Solament un bon últim període del Godella va arreglar una mica el marcador, per acabar amb un clar i contundent 78-51 favorable als edetans.

Guillén Group C.B. Alginet–Units Pel Bàsquet Gandía

Encara no havia començat el partit, i al poliesportiu d’Alginet ja es respirava l’ambient d’una de les primeres cites importants de la temporada. El partit no va desmerèixer.

Gandía prenia distàncies al principi del partit, i a partir d’aquí va ser un estira-i-arronsa entre els dos equips per arribar a un final d’infart i igualat.

I aquí és on va aparèixer Vicent Santamatilde  Amb un baix per Units pel Bàsquet Gandia, va anotar un triple des de la cantonada per tornar a posar al seu equip per davant en els últims instants del partit.

Seria l’encarregat de recuperar la pilota i després de rebre una falta tàctica, anotar els dos tirs lliures que deixarien l’encontre sentenciat i reflectint un 72-76 pels de la Safor.

Torn de creuaments amb 1ª Division Nacional

Amb els equips de EBA ja classificats, aquesta setmana i amb jornada intersemanal, els dos equips visitaran les pistes dels equips classificats provinents de 1ª Divisió Nacional.

Els edetans viatjaran fins a la capital de La Plana per enfrontar-se al TAU Castelló “B”, mentre que els alginetins ho faran a Alacant per enfrontar-se al C.A. Montemar.

SEMIFINALES EBA - LLiga Valenciana (23/09)

Categorías Bàsquet