»
»
»
»
»
BÀSQUET | L’Alqueria del Basket acollirà per segon any consecutiu la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | L’Alqueria del Basket acollirà per segon any consecutiu la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa

Estem d’enhorabona. Les prestigioses instal·lacions de L’Alqueria del Basket de València, les més grans d’Europa i envejades a nivell mundial, albergaran per segon any consecutiu la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa.

16 equips infantils es veuran a València els dies 7 i 8 de desembre, on pugnaran per un bitllet per a la Fase Final a Madrid.

La confiança dipositada de nou en L’Alqueria del Basket arriba al moment perfecte, ja que el passat 27 de setembre va celebrar el seu primer any de vida.

Fase Final

La Fase Final es disputarà a la capital d’Espanya del 14 al 17 de febrer de 2019, coincidint així en espai i temps amb la celebració de la Copa del Rei. Quins clubs aconseguiran classificar-se?

Una Fase Final on estaran el vigent campió, el Reial Madrid, i el vencedor del duel entre Montakit Fuenlabrada i Movistar Estudiants.

El partit que enfrontarà al Montakit Fuenlabrada i Movistar Estudiants, tindrà lloc el proper 1 de novembre en una seu encara per confirmar. Qui vença es classificarà automàticament per a la Fase Final, el perdedor tindrà una segona oportunitat en la Fase Prèvia.

Format competició

El sistema serà el mateix que en la passada edició: quatre grups de quatre equips cadascun. Els primers classificats de cada grup es classificaran per a la fase final, mentre que els segons s’enfrontaran entre si a un sol partit per decidir les dues últimes places.

És la quarta edició que els equips infantils de la Lliga Endesa han de jugar una fase prèvia, sent a Saragossa la primer vegada.

Categorías Bàsquet