»
»
»
BÀSQUET | El TAU Castelló no falla davant la seua afició

Diumenge a les 12, en el ciutat de Castelló, tènia lloc la tercera jornada de la LEB ORO, on s’enfrontaven el TAU Castelló i el Càceres Patrimoni de la Humanitat.

Rakocevic amb el seu triple inicial, marcava com anava a ser la tònica dels primer 10 minuts, on solament en els últims minuts i amb un triple sobre la botzina de Juanjo García, els castellonencs aconseguien acostar-se en el marcador. 20-21 a la fí del primer període.

Els extremenys anaven a dominar la zona amb quatre esmaixades en el primer període.

El segon període va tenir dues cares. En els primers 5 minuts i amb Parejo al comandament de les operacions (11 punts en aquest període), Càceres va agafar distància en el marcador fins a arribar a posar-se 28-37 mancant 5:27, obligant a Toni Ten a parar el partit amb un temps mort.

I això ser el punt d’inflexió, des d’aquest moment els castellonencs no anaven a deixar al Càceres anotar en el que resta de període per deixar pas al temps de descans amb 41-37 al seu favor.

El TAU Castelló va aconseguir un parcial de 13-0 en els últims 5 minuts de la primera meitat.

Ja en la segona meitat, els locals van trepitjar l’accelerador i malgrat que els extremenys ho van intentar en el tercer període, a poc a poc, la fluïdesa del joc castellonenc va donar pas a un augment progressiu de les diferències en el marcador, fins a arribar a estar 24 punts a dalt.

Amb el pas dels minuts i la victòria ja assegurada, Toni Ten va començar a donar descans als més habituals i va fer entrar a pista a diversos jugadors que habitualment no disposen de molts minuts o han pujat del filial per ajudar al primer equip.

Juanjo García amb 16 punts i 15 rebots, es posa al capdavant per portar-se el trofeu al millor jugador de la jornada.

La setmana vinent, el TAU Castelló visita la sempre complicada pista del Chocolates Trappa Palencia, on tractaran d’aconseguir la segona victòria consecutiva i la primera a domicili.