Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | La Fonteta gaudeix del primer triomf del Valencia Basket Femení com a local

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | La Fonteta gaudeix del primer triomf del Valencia Basket Femení com a local

Gran victòria l’aconseguida pel conjunt femení en la cinquena jornada de la Lliga Dia, estrenant el seu caseller de triomfs com a local en aquesta categoria fent-ho a més de forma solvent (89-62) i davant dels seus parroquians, que es van congregar en més de 4000 aficionats portant en volandas al seu equip. Foto: M.A.Polo.

El combinat dirigit per Rubén Burgos va ser molt superior al Mann-Filter Zaragoza, un dels equips més potents de la categoria que en el passat curs va finalitzar tercer i que arribava a aquesta cita trobant-se en la setena posició i després d’encadenar dues victòries consecutives, mentre que les valencianes, sent onzenes, acumulaven un sol punt menys que les aragoneses, per la qual cosa era una cita important a la recerca d’escalar posicions.

Un triple de Bettencourt va fer molt de mal a les aragoneses

El duel va començar igualat, amb moments en els quals les visitants van aconseguir posar-se per davant, però ja des del començament el Valencia Basket va demostrar que volia estrenar-se ja a casa i van acabar el primer quart amb un 20-15 favorable en el qual va destacar sobretot el triple de Bettencourt just abans de la primera aturada. Aqueixa canastra va fer molt de mal a les aragoneses i les valencianes van anar creixent-se fins a arribar al descans amb un ampli 44-21.

En el tercer quart el Mann-Filter Zaragoza va despertar i va arribar a acurtar distàncies, però la reacció local no es va fer esperar i, a força de contraatacs letals, van afrontar l’últim quart amb un 62-39, on el Valencia Basket va acabar de resoldre l’encontre amb Anna Gómez (11 assistències), Joy Brown (11 rebots i MVP del partit) i Meiya Tirera (22 punts) com a principals referències.

Anna Gómez, Meiya Tirera i, sobretot Joy Brown, van ser les jugadores més destacades

D’aquesta manera, el xoc va acabar amb l’incontestable 89-62 amb el qual La Fonteta va vibrar en la vesprada del dijous gaudint de la primera victòria com a locals de les valencianes en la Lliga Dia. Amb aquest resultat, tenint en compte que ja venien de guanyar, i a falta de que es disputen la resta d’encontres, les jugadores de Rubén Burgos escalen fins a la sisena posició comptant amb 7 punts, mentre que el pròxim rival serà el Snatt’s Femení Sant Adrià català, cuer amb 4 unitats als qui visitaran el dissabte 10 a les 20:00 hores.