Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Es posen a la venda les entrades per a la Copa del Rei de Madrid

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | Es posen a la venda les entrades per a la Copa del Rei de Madrid

Ha començat el compte enrere perquè aterre a la capital d’Espanya la Copa del Rei de Bàsquet de 2019, que es disputarà del 14 al 17 de febrer en el WiZink Center. Han passat vuit anys des de l’última vegada que Madrid albergara el torneig del K.O. Fotografia portada: ACB.

Per celebrar-ho, s’ha dut a terme una política de preus que faja accessible la competició copera a tots els afeccionats que es desplacen a Madrid. I és que el lema fonamental de la present edició és que “tothom disfrute”.

Ja s’han posat a la venda uns abonaments que parteixen dels 120 euros.

Antonio Martín, president de l’ACB, ha estat l’encarregat de presentar una campanya d’abonaments en la qual “més del 50% dels abonaments pertanyeran a les dues categories més populars i assequibles” posat que “a Europa és complicat trobar un torneig d’aquesta emoció”.

Per la seua banda, el director de marca de l’ACB, Ricardo Diego, ha volgut incidir que “es podrà triar l’afició amb la qual es vulga gaudir del torneig, fins i tot ser neutre, per després triar seient amb la possibilitat d’observar la visibilitat des de la teua localitat gràcies a l’opció 3D”.

Els abonaments tindran fins a amb un 10% de descompte si s’adquireixen abans del 5 de desembre.

Per obtenir més informació i/o comprar el teu abonament per presenciar la Copa del Rei de Bàsquet 2019, podràs fer-ho a través de la següent pàgina web. Això sí, és important recordar que els abonaments de 4ª categoria no impliquen assignació de seient. Per què? Per evitar que les aficionis rivals es barregen, ja que fins al 22 de gener no coneixerem els creus.

Categorías Bàsquet