Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Antoine Diot i Rafa Martínez tornen al grup el proper 12 de novembre

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | Antoine Diot i Rafa Martínez tornen al grup el proper 12 de novembre

Bones notícies les que ens arriben de la infermeria del València Basket, que cada vegada es buida més. El club taronja ha comunicat en el matí del divendres 9 de novembre que dos dels seus jugadors més importants, Antoine Diot i Rafa Martínez estan llests per tornar a entrenar amb els seus companys.

Tots dos, que estan completament recobrats de les seves respectives lesions, treballaran a les ordres de Jaume Ponsarnau a partir del proper dilluns 12 de novembre. Dos “fitxatges” que arriben al moment més adequat, ja que el conjunt no acaba de convèncer ni en atac ni en defensa.

D’altra banda, el balear Joan Sastre ha sofert una recaiguda de la seua lumbàlgia aguda i necessitarà més temps.

Rafa Martínez

Sembla ahir quan el capità taronja anés intervingut quirúrgicament el passat 5 de juny per la lesió del seu genoll dret. En els últims dies, Martínez s’havia exercitat amb l’equip filial per ultimar la seua posada a punt que ja ha arribat a la seva fi. Dilluns que ve començarà a entrenar amb normalitat amb la resta dels seus companys de la primera plantilla.

Antoine Diot

El base francès va ser operat al novembre de 2017, just fa un any, en el seu genoll esquerre. En el que portem de la present temporada Diot no ha presentat cap tipus de molèsties físiques, no obstant això problemes musculars com un trencament fibrilar de grau 1 en els seus isquiotibiales li ha impedit estrenar-se en la temporada 18-19.

L’internacional gal ja ha deixat enrere aquesta dolència i al costat de Martínez, s’incorporarà al primer equip a partir del proper dilluns 12 de novembre.

Joan Sastre

Lamentablement caldrà esperar perque ha patit una recaiguda de la seua lumbàlgia aguda en un dels entrenaments. Per aquest motiu el balear haurà de romandre més temps fora d’unes pistes que no trepitja des del passat 10 d’octubre.

Categorías Bàsquet