»
»
»
BÀSQUET | Derrota per la mínima del Picken La Cuina Claret

Derrota del Picken La Cuina Claret en la seva visita a terres andaluses per disputar el partit corresponent a la sisena jornada del Grup B de Lliga Femenina 2. Foto interior: Picken Claret

Les pupil·les de Pedro García van estar desencertades en els primers vint minuts, on solament van poder anotar 24 punts pels 36 que anotaven les granadines. Les locals portaven la batuta del partit i aconseguien que les valencianes no tinguessin fluïdesa en el joc, cosa que va fer que semblés que el partit tènia color blanc-i-vermell al arribar al descans.

Però Pedro García va actuar en el descans. Va corregir errors, modificà el plantejament i el Picken Claret va reaccionar guanyant el tercer període per onze punts d’avantatge, deixant el partit amb un punt de diferència i amb sol deu minuts per jugar.

En el tercer període va arribar la reacció i el quart va ser un estira-i-arrona

I a partir d’aquest moment, va ser un complet estira-i-arronsa, les jugadores intercanviaven canastes i les alternançes en el marcador es repartien. Al final, aquesta vegada, va tocar creu i després d’una canasta local, les jugadores groguetes no van poder contestar i al final el partit el van guanyar les granadines per 65-63.

De cara al cap de setmana següent, el Picken Claret ha ajornat el partit que disputava contra el Alhaurín de la Torre per al proper 6 de desembre, per la qual cosa disposarà de mes temps de descans per recuperar lesionades i preparar la vuitena jornada.