»
»
»
»
BÀSQUET | El TAU Castelló continua sense poder aconseguir una victòria a domicili

Ahir divendres es disputava la vuitena jornada de LEB Or, i era la quarta ocasió en la qual l’equip de Toni Ten havia de desplaçar-se per jugar a domicili, aquesta vegada a Madrid davant el recentment ascendit ZTE Real Canoe.

Els castellonencs van eixir molt concentrats al partit, prenent la iniciativa en el marcador des del primer moment, on solament l’1-0 inicial posava als locals per davant en el marcador. Els deu primers minuts finalitzaven i els visitants es portaven el parcial per 12-16.

En l’inici del segon període tres bones accions ofensives consecutives, donaven al TAU el màxim avantatge en el marcador, que va arribar a ser d’onze punts, en solament dos minuts jugats. En els huit restants, el partit va canviar i el Canoe va aconseguir un parcial de 18-5 per acabar la primera part amb 30-28.

En la segona meitat, durant els deu primers minuts, el Canoe va augmentar la seva distància en el marcador, entrant als últims deu minuts amb 8 punts d’avantatge, 50-42. En l’inici dels últims deu minuts, el Tau va trepitjar l’accelerador i va igualar el partit, per arribar als minuts finals amb el marcador ajustat.

Amb 60-57 en el marcador i amb sols dos minuts per jugar-se, un 2+1 de Tyson Pérez i una falta antiesportiva de Sabonis tornaven a distanciar al Canoe fins als sis punts, i encara que els castellonencs tot seguit, i després d’una recuperació, van forçar una antiesportiva dels madrilenys, solament van encistellar un dels dos tirs lliures i no van anotar en la posterior possessió, per la qual cosa les distàncies es mantenien i al final, una bona gestió del Canoe, deixava al TAU Castelló sense poder celebrar encara la seva primera victòria a domicili en aquesta temporada. Al final 72-65.

Els castellonencs no van poder aturar a Tyson Pérez, millor jugador del partit amb 21 punts i 14 captures.

El divendres que ve, el TAU rep en el ciutat de Castelló a les 20:45 al filial del FC Barcelona, on tractarà de tallar la mala ratxa de tres derrotes consecutives i tornar a la senda de la victòria.