Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Refitel Llíria acaba la primera volta liderant el grup A de la Lliga EBA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | Refitel Llíria acaba la primera volta liderant el grup A de la Lliga EBA

Ha finalitzat la primera volta de la conferència E de la Liga EBA, en la qual estan immersos els grups A i B on els conjunts valencians ens estan donant moltes alegries. Sobretot el Refitel C.E.B Llíria que en aquests moments lidera en solitari el Grup A.

Per la seua banda, en el grup B el UCAM Murcia Jiffy és el líder provisional. En el present article anem a fer un repàs de com es troba la classificació en tots dos grups per ser conscients del punt de partida en la segona volta del campionat.

Grup A

L’equip degà en el bàsquet valencià, el Refitel C.E.B. LLiria és capdavanter destacat del grup i compte per victòries els seus partits. Ha aconseguit guanyar tots els partits havent de visitar les complicades pistes de València Basket, Alginet i Benicarló, les seues tres principals perseguidors.

L’escorta i veí de la població Víctor Pérez sobresurt com a jugador més destacat.

Per la seua banda, el València Basket ocupa la segona posició. Els taronja només han cedit davant el líder, al que li segueixen d’a prop i esperen donar caça.

Els altres dos equips que de moment es classificarien per a la fase d’ascens són el Guillen Group Alginet i el C.B. Benicarló, tots dos sumen en els seus casellers quatre victòries i tres derrotes. Aldaia amb tres victòries i Nou Bàsquet Paterna amb dues els segueixen d’a prop, tancant el grup amb tan sols una victòria el C.B. Port de Sagunt i el Sonia Bath Godella.

Grup B

UCAM Murcia Jiffy lidera el grup B però seguit molt d’a prop per Hero Jairis. Mentre que els de la capital només sumen una sorprenent derrota contra el Servigroup Benidorm, els de Alcantarilla van perdre en la primera jornada de lliga contra el líder.

La propera jornada s’enfronten entre ells a Múrcia, on UCAM defensa un avantatge que no vol perdre enfront d’un Hero Jairis en ratxa amb cinc victòries consecutives.

Seguit a ells com a principals perseguidors i de moment classificats per a la fase d’ascens, es troben Angels Vision – UPB Gandia, amb quatre victòries i dues derrotes, i el Servigroup Benidorm que ha guanyat i perdut tres partits.

Sha Wellness Clinic Alfes i UPTC Cartagena estan empatats amb dues victòries i quatre derrotes i tractaran de millorar en aquesta segona volta per poder aspirar a les posicions que els classifiquen per a la fase d’ascens. Tanca el grup un Estudiants Cartagena que encara no s’ha pogut estrenar en aquesta temporada.

Categorías Bàsquet