Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Antonio Quintero agafa el relleu de la banqueta del Picken La Cuina Claret de Lliga Femenina 2

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | Antonio Quintero agafa el relleu de la banqueta del Picken La Cuina Claret de Lliga Femenina 2

Després de la marxa irrevocable de Pedro García de la banqueta de l’entitat que competix en Lliga Femenina 2, el seu ajudant serà qui prenga el relleu per a millorar en la classificació. Fotografia portada: Antonio Quintero.

Antonio Quintero assumix la direcció de l’equip

En la vesprada d’ahir es confirmava la marxa de qui fins al moment era el màxim responsable de la banqueta del Picken La Cuina Claret, Pedro García, on va prendre la decisió de no seguir al capdavant del club per a centrar-se en altres àrees del mateix dau a què eren incompatibles les funcions que desentelava en l’entitat valenciana.

En la vesprada d’ahir la Junta Directiva va decidir el nou míster i el triat ha sigut Antonio Quintero, qui fóra ajudant en l’etapa de Pedro com a entrenador, ara passa a ser ell el màxim responsable de la direcció de Lliga Femenina 2 que comptarà amb les mateixes persones que fins al moment estaven en el cos tècnic.

Un entrenador que compta amb experiència en la categoria i categories superiors. En la seua trajectòria, Antonio ha dirigit en Lliga Femenina 1, EBA i Nacional.

El nou míster ja va dirigir ahir el primer entrenament de les seues i debutarà este cap de setmana davant del Campus Promet, actual líder de la categoria i que arriba després de perdre en l’última jornada disputada.

 

Categorías Bàsquet