»
»
»
BÀSQUET | Dura derrota del TAU Castelló en Vitoria

El TAU Castelló arribava a Vitòria amb la intenció de portar-se la victòria i poder igualar al SaenzHoreca Araberri en la taula classificatòria. No obstant això no va ser possible i van sucumbir 80-78 en un partit on no van poder comptar amb Leon Williams, qui es troba disputant els partits corresponents a les finestres FIBA. Fotografies: Araberri.

En els instants previs al partit, un inoportú dolor de genoll feia que Toni Ten no poguesra contar tampoc amb Juanjo García, jugador més valorat de la plantilla fins al moment. El partit va començar amb intermitents avantatges en el marcador, fins que els locals amb un parcial de 7-0 aconseguien les primeres distàncies en el marcador per acabar el primer període amb 26-19 favorable.

El Araberri no permetia que el Castelló es posara per davant en el marcador i s’anaven al descans amb sis punts d’avantatge (42-26).

Els castellonencs van sortir al tercer quart molt endollats. Van trobar el cèrcol amb facilitat i van provocar moltes imprecisions del Araberri, que es traduïen en moltes perdudes de pilota. Amb un parcial de 14-26 en aquests primers deu minuts, el TAU Castelló arribava als últims deu minuts amb sis punts d’avantatge.

El jugador revelació de la temporada, Jr.Robinson va tornar a ser determinant per a l’equip basc amb 26 punts.

I va durar aquest avantatge. Després de cinc minuts de joc de l’últim període els visitants manaven per 64-69, però un parcial de 10-2 deixaria tocat als de Toni Ten que veurien com obstaculitzen als instants finals amb desavantatge en el marcador.

L’intercanvi de canastres i tirs lliures en els últims minuts va fer que la victòria es quedara a Vitòria per 80-78 i enfonsa una mica més als castellonencs que veuen cada vegada mes lluny les posicions de Play-off. La setmana que ve visita el Ciutat de Castelló l’equip revelació de la temporada, el Força Lleida, que es troba en les posicions capdavanteres de la classificació.