Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El Fundación Lucentum tanca el 2018 amb una victòria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | El Fundación Lucentum tanca el 2018 amb una victòria

Ahir dissabte es disputava l’última jornada d’aquest 2018 en la lliga LEB Plata, i el Fundación Lucentum rebia la visita del Isover Azuqueca Basket. Foto: Fundación Lucentum.

Els de Pedro Rivero venien amb la moral alta després de proclamar-se campió de la Copa LEB Plata el passat cap de setmana.

Els alacantins havien de guanyar per a continuar compartint lideratge amb el Real Murcia

La realitat del partit va ser molt diferent al que el resultat reflecteix. El Lucentum va sortir molt concentrat al partit i en el primer període ja tènia fins a deu punts d’avantatge.
Els següent deu minuts, la tònica de l’encontre no va variar, i van veure com les distàncies augmentaven de manera progressiva fins a arribar al 51-32.


Els alacantins no podien descuidar-se en la segona meitat i van sortir al tercer període a tancar el partit. Es van portar també aquest parcial i entraven als últims deu minuts amb 71-46. 
A partir d’aquí, els deu minuts restants van ser pur tramiti fins al final del partit, on el Azuqueca va aprofitar per a maquillar el marcador, i deixar-lo en el 80-70 final.

La pròxima jornada el Fundació Lucentum viatja el divendres a Albacete per a jugar enfront del Arcos Albacete Basket, un equip que a día d’avui es trova a la part baixa de la classificació.

Categorías Bàsquet