»
»
»
BÀSQUET | Victòria del València Basket femení per a tancar un any històric

El València Basket tanca la primera volta d’un històric un any amb una victòria després de superar al Baxi Ferrol en la tretzena jornada de la Lliga Dia. Fotografia portada: València Basket.

Un any per a emmarcar

Gran partit de l’equip dirigit per Rubén Burgos on van dominar la trobada des de principi fins a final, sent les clares guanyadores del partit. Les xiques del València Basket van començar demostrant el seu potencial i el que eren capaços de fer després d’un triple de Jori Davis i diverses accions molt bones tant en atac com en defensa que van fer avançar-se en el marcador. Les xiques seguien molt fines i ficades en el partit i María Pina ampliava considerablement el marcador, fent quasi impossible la remuntada de les gallegues, malgrat els intents a través de Van Grinsven, la defensa valenciana va estar molt encertada durant tots els quarts. Abans del descans, les de Rubén Burgos ja tenien una diferència considerable que acostava la novena victòria (24-43).

Després del descans, el València Basket seguia al seu i gaudia en la tretzena jornada amb grans accions d’atac i, novament, deixant sense espais a l’atac del Baxi Ferrol. Ho intentarien les gallegues amb joc exterior i així és com van retallar distàncies gràcies a les anotacions de Patricia Cabrera i Fong Lye. Malgrat la baixada en el joc, fruit de la confiança del resultat, els canvis van ser encertats i totes van estar molt ficades i amb intensitat sobre el parquet, sumant-se així a la festa.

Finalment resultat de 46-75 favorable al València Basket que tanca un històric any amb una merescuda i treballada victòria.