Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El Cadet femení i l’Infantil masculí continuen aspirant a tot

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | El Cadet femení i l’Infantil masculí continuen aspirant a tot

L’Infantil masculí ha acabat fent ple de victòries per a passar a les semifinals com a primers de grup. També pugnaran pel campionat les noies Cadets després de quedar segones, mentre que el Cadet masculí i l’Infantil femení han acabat tercers i barallaran per finalitzar en la cinquena posició. Foto: FBCV.

Categoria Cadet

Després d’un trepidant divendres, avui s’han disputat els últims partits de la fase de grups del Campionat d’Espanya de Huelva i en el cas del Cadet masculí finalment ha acabat com a tercer després de perdre per un ajustat 88-78 enfront d’una Aragó que és qui ha acabat segon. És per aquest motiu que, després de registrar una victòria i tres derrotes, pugnaran per acabar cinquens en un duel en el qual s’enfrontaran a Canàries, tercer classificat del Grup B amb dues victòries i dues derrotes. Aquest partit està programat per al diumenge a les 11.30 hores.

En canvi, el Cadet femení sí que aspira a tot després d’acabar aquesta fase en segona posició. En el dia d’avui havien de disputar dos partits després d’haver vençut en els dos compromisos jugats fins avui, sucumbint primer 49-62 enfront d’una Catalunya que s’ha mostrat intractable i ha acabat fent ple de victòries, però guanyant després 42-55 a Madrid i així signar tres victòries i una derrota, mateixos registres que el seu pròxim adversari de demà a les 15.30 hores, Andalusia, que ha quedat primera en el Grup B.

Categoria Infantil

Pel que respecta a l’Infantil masculí, arribava a aquesta última cita després d’haver vençut en els seus tres compromisos anteriors, per la qual cosa depenien de si mateixos per a acabar primers, i enfrontant-se a una Andalusia que encara tenia opcions de quedar segona, però els valencians van frenar aquestes esperances amb un 70-57 amb el qual han tancat de forma immaculada aquesta primera fase i ja només pensen a prolongar el seu gran rendiment en el duel de semifinals en el qual es mesuraran demà a les 13.30 hores a una Catalunya que ha guanyat tres partits i perdut un en el Grup B.

Per últim, l’Infantil femení, després de registrar una victòria i dues derrotes i que els dos primers del seu grup portessin ple de triomfs, no tenia opcions d’accedir al quadre final pel títol, però va demostrar que vol acabar de la millor forma possible aquest campionat. I és que van aconseguir imposar-se a Balears amb un contundent 89-41 en el duel directe per la tercera plaça i pugnaran per la cinquena posició enfrontant-se demà a Castella i Lleó a partir de les 9.30 hores.

Pròxims partits

Diumenge 6 de gener:
9.30 hores: Infantil femení. Castella i Lleó – Comunitat Valenciana.
11.30 hores: Cadet masculí. Comunitat Valenciana – Canàries.
13.30 hores: Infantil masculí. Comunitat Valenciana – Catalunya.
15.30 hores: Cadet femení. Comunitat Valenciana – Andalusia.