Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El València Basket debutarà davant el líder de la Lliga Dia en la Copa de la Reina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

BÀSQUET | El València Basket debutarà davant el líder de la Lliga Dia en la Copa de la Reina

En una de les sales del Centre-Museu Artium, situat al Carrer França número 24 de Vitòria-Gasteiz, s’ha celebrat fa uns minuts el sorteig de la Copa de la Reina 2019 de bàsquet. Ciutat en la qual es disputarà la 57ª edició del torneig del K.O.

La competició, que es desenvoluparà a Vitòria del 28 de febrer al 3 de març de 2019, albergarà a un total de vuit conjunts que pugnaran per aixecar el títol que ostenta en el seu poder el Perfumeries Avinguda des de 2017.

Eliminatòria quarts de final

El València Basket, el nostre representant en la cita de Vitòria, ja coneix el camí que ha de seguir si vol aixecar el alirón. Les pupil·les de Rubén Burgos no ho tindran res fàcil ja que s’estrenaran davant el líder de la Lliga Femenina: Spar Citylift Girona.

Un partit que servirà de tret de sortida de la Copa de la Reina 2019, a l’ésser el primer a disputar-se. Veurem a les taronja en acció el dijous 28 de febrer a les 17.00 hores. L’altre partit de quarts de final que se celebrarà el dijous 28 de febrer, però a partir de les 19:30 hores, serà el Cadí La Seu – RPK Araski.

 El València Basket s’enfrontarà en 1/4 al Spar Citylift Girona, líder Lliga Dia.
L’endemà, divendres 1 de març, obrirà la jornada a les 17.00 hores de la tarda el vigent campió: Perfumeries Avinguda. El segon classificat de la Lliga Dia s’enfrontarà en els quarts de final al Nissan Al-Qázeres.
Finalment, el divendres 1 de març a les 19.30 hores, vibrarem amb el derbi basc que protagonitzaran Lointek Guernica Bizkaia – IDK Guipúscoa.
En semifinals, es mesurarien al vencedor del CadíLa Seu – RPK Araski.

Semifinals i final

L’eliminatòria de semifinals,on esperem veure al València Basket, està estipulada per al dissabte 2 de març. La primera tindrà lloc a les 13.00 hores del migdia, la segona a les 17.00 hores de la vesprada.

En una hipotètica semifinal on estiguera el València Basket, en el cas que les valencianes aconsigan baixar de la competició al Spar Citylift Girona, pugnarien per estar en la final el dissabte 2 de març a les 13.00 hores davant el guanyador del Cadí La Seu – RPK Araski.

Tres hores més tard, a les 17.00 hores, en l’altra part del quadre veuríem al vencedor del Perfumeries Avinguda – Nissan Al-Qázeres mesurar-se al del Lointek Guernica Bizkaia – IDK Guipúscoa.

La gran final se celebrarà el diumenge 3 de març a les 13:00 hores.